reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Zeleninový salát s křepelčím vejcem a bagetkou

Ingredience

  • vanička křepelčích vajíček 1 kus
  • čekankové puky 1 dávka
  • balení rucoly 1 kus
  • salát radicchio (červený italský salát) 1 dávka
  • listy polníčku 1 dávka
  • bagetka k podávání 5 kusů

na dresink:

  • žloutek 1 kus
  • lžíce plnotučné hořčice 1 dávka
  • půl cibule 1 kus
  • stroužek česneku 1 kus
  • lžička balsamicového octa 1 dávka
  • voda 2 lžíce
  • sůl a pepč 1 špetka

Zeleninu nakrájíme a vložíme do mísy. Vše natrháme, kromě rucoly a polníčku. Uděláme si francouzský dresink a před podáváním promícháme s listy salátu tak, aby byl každý obalený emulzí.

Zdroj: Zeleninový salát s křepelčím vejcem a bagetkou; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/zeleninovy-salat-s-krepelcim-vejcem-bagetkou [On-line 22.03.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.