reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Zelený hrášek po mexicku

Ingredience

  • 3 rajčata
  • 400 g čerstvého hrášku
  • 50 g másla
  • 3 stroužky česneku
  • Sůl
  • Mletý černý pepř
  • Čerstvá pažitka
  • 30 ml vývaru
  • 1 cibule

Spařená a oloupaná rajčata zbavte semínek a nakrájejte na kostky. Z lusků vyloupejte hrášek a nakrájejte cibuli. Do rozehřáté pánev s máslem dejte česnek, osmahněte jej dozlatova a zase vyndejte. Pak na másle nechte zesklovatět cibuli, přidejte rajčata a hrášek, vše zalijte vývarem a duste asi 10 minut. Potom směs dochuťte solí a pepřem a podávejte s čerstvými sekanými bylinkami.

Zdroj: Zelený hrášek po mexicku; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2865-zeleny-hrasek-po-mexicku/ [On-line 24.09.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.