reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Zelí s nudlemi a cibulí

4 porce:

  • 750 g hlávkového bílého zelí
  • 3 lžíce sádla
  • 1 cibule
  • špetka pepře
  • lžička soli
  • 400 g širokých nudlí
  • petrželka na ozdobu

Zelí důkladně omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky. Na pánvi rozpustíme sádlo a na něm zelí smažíme, dokud nezezlátne.
Když je zelí pěkně zlatavé, přidáme k němu nasekanou cibulku a ještě chvíli restujeme.
Hotovou směs scedíme, abychom ji zbavili přebytečného tuku. Nakonec vše dobře promícháme s vařenými nudlemi. Podle chuti osolíme, opepříme a ozdobíme snílkou petrželky.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.