reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ DLE SASÍKA

Suroviny:

  • špek
  • hovězí maso
  • hořčice
  • kyselé okurky
  • sůl, pepř
  • nové koření, bobkový list
  • cibule
  • domácí rajský protlak
  • sádlo
  • jíška

Na pánev dáme sádlo, pokrájený špek a osolené a opepřené maso zprudka opečeme ze všech stran. Vložíme do pekáče se sádlem, špekem a cibulí, vložíme uzlík s kořením, přidáme rajský protlak a hořčici. Pečeme v troubě na 200°C, potom 140°C asi 1,5 hodiny.
Na pánvi orestujeme špek a sterilované okurky, jídlo tím posypeme.

Zdroj: ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ DLE SASÍKA; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 07.12.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.