reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Žravá buchta

  • cukr 500 g
  • zakysaná smetana 4 balení
  • olej 2 lžíce
  • polohrubá mouka 300 g
  • mléko1/4  l
  • vanilkový cukr 1 balení
  • čokoláda na vaření 1 kus
  • vanilkový pudink 1 balení
  • 4 vajíčka
  • kypřící prášek do pečiva 1 balení

Vajíčka vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme mouku s trochou mléka a oleje. Těsto vylijeme na máslem vymaštěný a moukou vysypaný plech. Uvaříme vanilkový pudink, vylijeme ho nerovnoměrně na plech a dáme péct asi na 150 stupňů.

Hotovou buchtu vytáhneme a ještě teplou zalijeme zakysanou smetanou vyšlehanou s cukrem. Na závěr nastrouháme na povrch buchty hořkou čokoládu. Dáme vychladit a krájíme na řezy.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/zrava-buchta [on-line 4.10.2011]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.