reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Zuppetta Natalizia

Suroviny

  • houby (hřiby, hlíva útřičná) 50 g
  • cizrna 800 g
  • brambory 2 ks
  • pórek 1 ks
  • slanina 3 plátky
  • česnek 2 stroužky
  • rozmarýn 1 snítka
  • bobkový list 1 ks
  • zeleninový vývar 1 l
  • sůl
  • pepř

Vezmeme si pánev, přidáme trochu olivového oleje a stroužek česneku, který osmažíme dohněda a vyndáme. Pak osmažímepórek nakrájený na kolečka, plátky slaniny a čerstvé nebo zmražené houby. Nyní přidáme cizrnu, oloupané a nakrájené brambory, snítku rozmarýnu, bobkový list a zalijeme zeleninovým vývarem. Vaříme na mírném ohni, občas přidáme trochu vývaru, ať to není příliš husté. Když jsou brambory měkké, všechno rozmixujeme a dochutíme.

Zdroj: Zuppetta Natalizia; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/zuppetta-natalizia  [On-line 18.12.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.