4 porce
- 300 g uvařeného srnčího ořezu
- olej
- 6 žampionů
- 2 nakládané kyselé okurky
- ½ červeného paprikového lusku
- 1 jablko
dresink
30 ml oleje, 10 ml balsamikového octa, 30 ml červeného vína, 2 lžíce plnotučné hořčice, 2 lžíce kečupu, sůl
Měkké maso nakrájíme na nudličky. Na oleji orestujeme nakrájené žampiony, okurku, papriku, na závěr přidáme jablko. Ještě teplou směs vmícháme do dresinku, při pokojové teplotě necháme zchladnout a přidáme maso. Vše zlehka promícháme, necháme alespoň hodinu marinovat a podáváme.
Dresink připravíme smícháním všech ingrediencí.
Zdroj: Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/?recept=813
Poslední tip, trik či komentář