reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Zvěřinový salát v pikantní marinádě

4 porce

  • 300 g uvařeného srnčího ořezu
  • olej
  • 6 žampionů
  • 2 nakládané kyselé okurky
  • ½ červeného paprikového lusku
  • 1 jablko

dresink
30 ml oleje, 10 ml balsamikového octa, 30 ml červeného vína, 2 lžíce plnotučné hořčice, 2 lžíce kečupu, sůl

Měkké maso nakrájíme na nudličky. Na oleji orestujeme nakrájené žampiony, okurku, papriku, na závěr přidáme jablko. Ještě teplou směs vmícháme do dresinku, při pokojové teplotě necháme zchladnout a přidáme maso. Vše zlehka promícháme, necháme alespoň hodinu marinovat a podáváme.

Dresink připravíme smícháním všech ingrediencí.

Zdroj: Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/?recept=813

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.