reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Zvěřinový vývar s domácími lístečky a pravým šafránem

  • 1 mrkev
  • 1 petržel
  • 100 g celeru
  • 750 g kančího ořezu
  • 1 vejce
  • 200 g hladké mouky
  • 1 cibule
  • petrželová nať
  • celý pepř
  • nové koření
  • bobkový list
  • sůl
  • šafrán

Zeleninu očistíme, zalijeme studenou vodou a na mírném ohni přivedeme k varu. Připravíme silný vývar, přidáme koření a necháme provařit. Mouku, vejce a vodu smícháme a připravíme si těsto na domácí těstoviny. Necháme je krátce odpočinout, poté vyválíme na tenký plát, z nějž formičkami vykrajujeme těstoviny, které poté uvaříme ve slané vodě.

Zdroj: Prostřeno iprima TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/zverinovy-vyvar-s-domacimi-listecky-pravym-safranem

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.