reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Cibulka na víně

 

  • mladá jarní cibulka
  • bílé víno
  • trocha másla či olivového oleje na vymazání zapékací misky
  • sůl
  • kmín
  • petrželka
  • další koření dle chuti

Cibulku očistíme a můžeme překrojit podélně na polovinu. Do zapékací misky (vymazané máslem či olejem) poklademe cibulku, posolíme a zalijeme vínem. Přiklopíme pokličkou a dáme do trouby zapékat. Po 10 minutách odklopíme a necháme trošku zhnědnout – můžeme případně přepnout na gril. Cibulka zesládne a pronikne do ní chuť vína.
PODÁVEJTE JAKO PŘÍLOHU K MASU.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.