- Čerstvé jahody
- tmavá a bílá čokoláda.
Tmavou a bílou čokoládu odděleně rozpustíme ve vodní lázni. Jahody omyjeme, osušíme a ozdobíme je střídavě bílou a tmavou čokoládou. Napíchneme je na špejle a necháme ztuhnout.
|
|||||
Jahodové špízy
Tmavou a bílou čokoládu odděleně rozpustíme ve vodní lázni. Jahody omyjeme, osušíme a ozdobíme je střídavě bílou a tmavou čokoládou. Napíchneme je na špejle a necháme ztuhnout. You must be logged in to post a comment. Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>. |
|||||
Powered by WordPress & the Atahualpa Theme by BytesForAll. Discuss on our WP Forum |
Poslední tip, trik či komentář