reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Lukášova sangria

  • ovoce dle chuti (jablka, pomeranče aj.)
    1 l červeného vína
    1 l ovocných limonád
    1 dcl ginu
    1 dcl vermutu

Kousky ovoce vložíme do nádoby s vínem a ovocnými limonádami, opatrně je po povrchu zalijeme ginem a vermutem, a v žádném případě nemícháme, aby jím ovoce nasáklo. Necháme zaležet nejlépe do druhého dne.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/213-lukasova-sangria/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.