reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tatarský biftek

(cca 8 porcí)

  • 750 g hovězí svíčkové
    200 g cibule
    4 žloutky
    100 g kečupu
    100 g hořčice
    100 g slunečnicového oleje
    worcester
    pimento
    tabasco
    česnek
    mletý kmín
    mletý černý pepř
    mletá sladká paprika
    mletá pálivá paprika
    chilli
    sůl

Maso naškrábeme nožem nebo najemno nameleme, smícháme s nadrobno nakrájenou cibulí, žloutky, kečupem, hořčicí a olejem, podle chuti přidáme worcester, pimento, tabasco, prolisovaný česnek, sůl a koření, a necháme v chladu chvíli odležet. Podáváme samozřejmě s topinkami s česnekem.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/335-tatarsky-biftek/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.