reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hrozny s vinnou pěnou

  • 600 g modrých hroznů
    8 žloutků
    160 ml vína Marsala
    100 g cukru
    2 citróny
    meduňka či máta
    (buflery nebo piškoty)

Omyté hrozny rozpůlíme, odstraníme z nich zrnka a rozdělíme do misek nebo na talíře. Můžeme přidat i bufler či piškot namočený ve víně. Žloutky, víno, cukr a citrónovou šťávu vyšleháme buď ve vodní lázni nebo přímo v hrnci do husté pěny, kterou přelijeme hrozny. Na závěr dezert ozdobíme mátou či meduňkou.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/473-hrozny-s-vinnou-penou/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.