reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Asparagi con salsa olandese Chřest s holandskou omáčkou

4 porce

  • 12 bílých chřestů
  • 2 dl vinného octa
  • pár kuliček pepře
  • 1 žloutek
  • 40 g másla
  • citronová šťáva
  • sůl

Chřest vaříme asi 6 min v osolené vodě do podoby „al dente”. V hrnci svaříme vodu (asi 2 dl) s vinným octem a celým pepřem a necháme chvíli vychladnout. Poté ve vodní lázni vyšleháme žloutek a přilijeme vinný ocet s vodou. Po kapkách přimícháváme rozpuštěné máslo, až vznikne hladká omáčka. Zakápneme citronovou šťávou, osolíme a dobře prošleháme. Holandskou omáčkou polijeme uvařený bílý chřest a můžeme podávat.

Zdroj: S Italem v kuchyni TV Prima a Makro http://www.makro.cz/index.php?page_id=702&u=342

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.