reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Carpaccio z červené řepy

Ingredience

  • menší červená řepa 3 kusy
  • olivový olej 100 ml
  • citronová šťáva 1 lžíce
  • třtinový cukr 2 lžíce
  • šťáva z 1 pomeranče 1 dávka
  • půl lžičky tymiánu 1 dávka
  • sůl 1 špetka
  • pepř 1 špetka
  • sójová omáčka 1 lžíce
  • balkánský sýr 200 g
  • mandlové lupínky 100 g

Řepy oloupeme a nakrájíme na co nejtenčí plátky. V misce smícháme olej, šťávu z pomeranče a citronu, sójovou omáčku a cukr. Vyšleháme, přidáme tymián, osolíme, opepříme. Plátky řepy marinujeme ideálně 12–48 hodin. Naaranžujeme na talíř a nazdobíme rozdrobeným sýrem a opraženými plátky mandlí.

Zdroj: Carpaccio z červené řepy; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/carpaccio-z-cervene-repy-1 [On-line 27.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.