Ingredience
- 600 g hovězí svíčkové
- Olivový olej
- Pepř
- Mořská sůl
Na omáčku:
- 1 šalotka
- 200 ml 31% smetany
- 1 lžička dijonské hořčice
- Olivový olej
- Mořská sůl
- Pepř
Než bude maso hotové, připravte si omáčku. Na oleji orestujte šalotku, přidejte dijonskou hořčici a minutu opékejte. Poté přilijte smetanu, promíchejte, osolte a 2 minuty povařte.
Maso vyndáme a necháme odpočinout, aby se ustálily šťávy a bylo šťavnaté všude.
Zdroj: Pečená hovězí svíčková; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2860-pecena-hovezi-svickova/ [On-line 21.09.2014]
Poslední tip, trik či komentář