Ingredience:
- 1 kg roštěnky nebo falešné svíčkové
- nakládané okurky
- červené suché víno
- vlašské ořechy 300 g
- sůl, pepř
- koření na maso
- koriandr
Pečlivě naklepeme maso,zabalíme do něj kousek okurky a zarolujeme, párátkem ho sevřeme, aby drželo. Na prudkém ohni ho na pánvičce osmahneme, vyndáme ho na talíř a vytáhneme párátka, potom složíme do kastrolu a zalijeme vínem, při otevřené pokličce dusíme, dokud maso nezměkne, zatím přidáme ořechy, koriandr, sůl, pepř a provaříme to 10 minut a necháme stát 1 hodinu minimálně.
Zdroj: Hovězí rolky na červeném víně; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hovezi-rolky-na-cervenem-vine [On-line 08.11.2014]
Poslední tip, trik či komentář