reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pappardelle s kuřecím masem

Suroviny

  • smetana 30 % 1 kelímek
  • rajčatový protlak 1 lžíce
  • kuřecí prsní řízky 750 g
  • těstoviny 500 g
  • parmazán 1 balení
  • sůl
  • steakové koření
  • bešamel (máslo, hl. mouka, mléko, sůl, pepř)
  • pepř
  • cherry rajčata 200 g
  • kuřecí vývar 500 ml

Na másle orestujeme okořeněné maso, přilijeme kuřecí vývar. Přidáme jednu lžičku rajčatového protlaku.Až maso bude měkké,přidáme smetanua necháme jiskoro vypařit.Přidáme bešamel –máslo necháme rozpustit v hrnci, zasypeme ho moukou, orestujeme dozlatova a zalejeme mlékem(dle hustoty), dochutíme solí a pepřem.Dochutíme nastrouhaným parmezánem asolí.

Do hrnce dáme vodu, osolíme, a až se voda bude vařit, vložíme těstoviny a vaříme, aby byly al dente.Uvařené těstoviny promícháme v omáčce.Na ozdobení použijeme parmazánové hoblinky a rozpůlené cherry rajčata a salát polníček.

Zdroj: Pappardelle s kuřecím masem; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/pappardelle-s-kurecim-masem  [On-line 07.02.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.