reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Špenátový krém s vejcem a parmazánem

Suroviny

  • sůl
  • máslo 50 g
  • mražený špenát 400 g
  • pepř
  • hovězí vývar 700 ml
  • smetana 250 ml
  • parmazán 50 g
  • česnek 2 stroužky
  • vejce 2 ks

V hrnci necháme rozpustit máslo, přidáme špenát a deset minut restujeme, poté zalijeme vývarem a vaříme. Pak přidáme česnek a přilijeme smetanu. Provaříme dalších asi deset minut. Natvrdo uvařená vejce rozpůlíme a dáme do každé porce jednu polovinu.

Polévku navrchu ozdobíme hoblinkami parmazánu.

Zdroj: Špenátový krém s vejcem a parmazánem; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/spenatovy-krem-s-vejcem-parmazanem  [On-line 09.05.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.