reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

STAROPRAŽSKÝ CHŘEST

Suroviny:

  • 600 g bílého a zeleného chřestu
  • přepuštěné máslo
  • cukr, sůl
  • pomeranč, citrón
  • pražená strouhanka
  • voda
  • bílé víno
  • sekaná petržel
  • čerstvý zelený salát – směs

Do vroucí vody dáme pomerančovou šťávu a kousky pomeranče, citronu, cukr, osolíme, přidáme víno a chřest, povaříme 2-3 min.
Do pánve nalijeme přepuštěné máslo, vložíme chřest, lehce ocukrujeme, osolíme, přidáme pomerančovou šťávu, povaříme tak, aby chřest zůstal pevný.
Podáváme s bramborem se sekanou petrželí.

Zdroj: STAROPRAŽSKÝ CHŘEST; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 06.04.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.