reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Smažený bůček

  • bůček
  • rýžové víno
  • sojová omáčka
  • kari, sůl
  • 3 vejce
  • 150 g mouky
  • chilli paprička
  • Pažitka
  • Olej

Plátky bůčku naložíme v rýžovém víně. Kdo nesežene rýžové víno, může použít třeba suché cherry. Přidáme sojovou omáčku a kari, zamícháme a trochu osolíme. Vložíme plátky masa a necháme přibližně dvě hodiny uležet. Mezitím si připravíme těstíčko, ve kterém to budeme obalovat. Našleháme tři vejce a přidáme asi 150 g hladké mouky.
Plátky bůčku namočíme v těstíčku a pokládáme na pánve s rozpáleným olejem. Smažíme asi 5 minut. Po té, co se nám plátky opečou dozlatova, vyndáme je a přidáme do stále rozpáleného oleje pažitku a nakrájenou čerstvou chilli papriku. Ty restujeme jen chviličku a přidáme k masu.

Zdroj: Babicovy dobroty TV Nova http://tv.nova.cz/clanek/novinky/babicovy-dobroty-smazeny-bucek.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.