Suroviny:
- lasagne
- králičí mleté maso
- parmazán
- rajčatový protlak
- hladká mouka
- máslo
- mléko
- mrkev
- řapíkatý celer
- petržel
- cibule
- česnek
- rozmarýn
- olivový olej
- sůl
- pepř
Nejdřive si připravte zeleninový základ: petržel, mrkev, řapíkatý celer, cibuli a česnek nakrájejte nadrobno. Na gril vložte pánev, rozehřejte olivový olej a vsypte zeleninovou směs. Orestujte a pak přidejte maso. Promíchejte, aby se rozpadlo na jednotlivé kousky.
Po chvíli přidejte rajčatový protlak a pokrájený rozmarýn.
V druhé pánvičce si připravte bešamel: rozpusťte máslo, vsypte mouku a zalijte mlékem. Přidejte špetku muškátového oříšku.
Lasagne namočte v horké vodě. Do pekáčku vrstvěte postupně směs s masem, namočené lasagne a bešamel. Poslední vrstva bude omáčka, kterou posypte nastrouhaným parmazánem. Vložte na gril a nechte zapéct.
Zdroj: LASAGNE S KRÁLIČÍM RAGÚ; Rozpal to šéfe III! – TV Prima http://www.iprima.cz/pustte-si-recepty-z-rozpal-sefe-online [On-line 23.05.2016]
Poslední tip, trik či komentář