reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

VEPŘOVÉ „CT“

Suroviny:

  • vepřové maso
  • zelené jablko
  • javorový sirup
  • máslo
  • meduňka
  • sůl

na marinádu:

  • rajčatový protlak
  • javorový sirup
  • sójová omáčka
  • 2 stroužky česneku
  • šalotka
  • tymián
  • oregano

Maso na několika místech nakrojte, aby se nekroutilo. Osolte. Připravte si marinádu: v misce smíchejte rajčatový protlak, javorový sirup, sójovou omáčku, nasekaný česnek, šalotku, tymián a oregano. Do marinády namočte maso a nechte aspoň 2 hodiny proležet.

Gril potřete špekem a vložte maso. Zbytek marinády přelijte do pánvičky, vložte na gril a nechte převařit.

Na další pánvičce rozpusťte máslo a opečte na něm nakrájené jablko zakápnuté javorovým sirupem. Sundejte z grilu, přisypte nakrájenou meduňku a promíchejte.

Maso vyndejte z grilu, přelijte převařenou marinádou a podávejte s pečeným jablkem.

Zdroj: VEPŘOVÉ „CT“; Rozpal to šéfe III! – TV Prima http://www.iprima.cz/pustte-si-rozpal-sefe-s-recepty-z-floridy-online  [On-line 20.06.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.