- 1 zralý, oloupaný a na čtvrtky nakrájený žlutý meloun
- 120 ml prosecca
- nasekaná máta, cca 3 lžíce
Z melounu vyndáme jádra, zbavíme slupky a nakrájíme na malé kousky.
V míse promícháme s proseccem a mátou a dáme chladit.
Po cca 1-2 hodinách můžeme dezert podávat v menších miskách.
Dobrou chuť.
Nové recepty z pořadu Teď vaří šéf naleznete v knize Lehká kuchyně >>>
S láskou přepsal šéfkuchař webu
Zdroj: VIDEOrecepty: Připravte si lehkou kuchyni podle 5. dílu V. řady Teď vaří šéf!; Teď vaří šéf! – TV Prima http://www.iprima.cz/videorecepty-pripravte-si-lehkou-kuchyni-podle-5-dilu-ted-vari-sef [On-line 1.11.2016]
Poslední tip, trik či komentář