reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Fazolové chili u „Dömörkapu”

4 porce

  • 60 dkg mletého hovězího masa
  • 2 cibule
  • 2 papriky
  • 30 dkg rajského protlaku
  • 1 nebo více kávových lžiček chili
  • 40 dkg červených fazolí
  • 3 dl piva
  • bobkový list
  • sůl
  • pepř

Fazole uvaříme do měkka ve vodě okořeněné bobkovým listem. Orestujeme si najemno nasekanou cibulku, přihodíme k ní papriku nakrájenou na kolečka a hovězí maso. Osolíme, přidáme chili, a když jsme s vařením v poločase, přilijeme také pivo.

Až maso úplně změkne, přimícháme rajský protlak, který spolu s masem krátce restujeme. Nakonec přidáme předem uvařené fazole a všechny ingredience společně necháme ještě jednou přejít varem. Pak už nezbývá, než hotové chili podávat.

Zdroj: TV Paprika Nahoře na hoře http://tvpaprika.hu/cs/node/3529

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.