reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hamburger (podle Bandiho představ) na vrcholu Galyatető

4 porce

  • 600 g mletého libového hovězího masa
  • 2 velké červené cibule
  • 100 g strouhaného parmezánu
  • 4 tenké plátky tvrdého sýra
  • 200 g anglické slaniny (bacon)
  • 4 klobouky hub
  • 1 hlávka salátu
  • 400 g okurek
  • 400 g rajčat
  • Podle individuální chuti: sůl
  • pepř
  • kečup
  • hořčice
  • pálivý paprikový krém
  • worcesterová omáčka

Hovězí maso, nadrobno nasekanou cibuli a parmezán s troškou soli a pepře důkladně smícháme a uhněteme v kompaktní hmotu. Z té potom vytvarujeme karbanátky, které usmažíme na oleji. Slaninu a houby osmažíme. Z kečupu, worcesteru a pálivého paprikového krému si vyrobíme pikantní omáčku. Potom rozkrojíme přinesené hamburgerové žemle a plníme je, jak se na hamburgery sluší a patří. Při sestavování této pochoutky je třeba dbátna jednu věc: čím snáze se člověk při jídle pokape a zamaže, tím byla příprava úspěšnější!

Zdroj: TV Paprika Nahoře na hoře http://tvpaprika.hu/cs/node/3545

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.