reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Horké ovoce přelité krémem z bílé čokolády a balzamikovou redukcí

  • čerstvé ovoce (maliny, jahody, ostružiny apod.)
  • 300 g bílé čokolády
  • 400 ml smetany ke šlehání
  • 3 lžíce balzamikového octa
  • 70 g třtinového cukru

Ovoce lehce povaříme s trochou cukru a dáme stranou. Na mírném ohni rozpustíme čokoládu se smetanou. Ocet svaříme se stejným množstvím vody a zbylým cukrem na hustý sirup. Teplé ovoce dáme na talíř, přelijeme krémem a sirupem, můžeme přidat vanilkovou zmrzlinu.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/horke-ovoce-prelite-kremem

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.