reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Babiččina zelňačka

  • 750 g uzených kostí
  • 500 g brambor
  • 400 g kyselého zelí
  • bobkový list
  • nové koření
  • celý pepř
  • Vegeta
  • paprika
  • sójová omáčka
  • hladká mouka na zahuštění
  • zakysaná smetana (dle chuti při stolování)

Na rozehřátém tuku osmahneme cibulku, přidáme zpěnit papriku a zalijeme horkou vodou. Dáme vařit řádně omyté uzené kosti. Mezitím si připravíme nadrobno nakrájené brambory a kořenovou zeleninu. Obé během vaření přidáme do polévky. Dále zahustíme hladkou moukou rozšlehanou ve studené vodě. Když jsou kosti doměkka uvařené, vyndáme je, obereme maso a přidáme do polévky. Zbývá už jen případné dochucení…

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/babiccina-zelnacka [On-line 10.6.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.