Pokud máte chuť na nějaké moučníky či dezerty, tak díl odvysílaný 10. 5. 2010 byl plný takových receptů:
|
|||||
Kluci v akci – Domácí pečeníPokud máte chuť na nějaké moučníky či dezerty, tak díl odvysílaný 10. 5. 2010 byl plný takových receptů: 2 comments to Kluci v akci – Domácí pečeníYou must be logged in to post a comment. Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>. |
|||||
Powered by WordPress & the Atahualpa Theme by BytesForAll. Discuss on our WP Forum |
Dobrý den měla bych prozbu nemohu najít recept na medovinu.mohli by jste mi poslat recept
- 10 l vody
- 2kg medu
- zázvor
- skořice
- hřebíček
- rozmarýna
- 1 bílek
- starší chléb.
Do 10 litrů pitné, nejlépe studniční, vody dejte 2kg medu, kousek zázvoru, celou skořici, několik zrnek hřebíčku a stonek rozmarýny. Za stálého odpěňování vařte s jedním bílkem. Svařený a vychladlý roztok vlijte do nádoby, přes sítko nebo plátýnko odfiltrujte bílek, smíchejte s chlebovým kvasem (stačí i starší chléb) a při teplotě 19-20 stupňů nechejte 2 až 3 měsíce kvasit. Pak medovinu slijte do lahví. Dávejte přitom pozor, aby se nezakalila. Nechejte uležet. Čím bude medovina starší, tím bude silnější a chutnější.
Našel jsem to na http: // ww w.medovina.estranky.cz/clanky/forum/recepty