reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Abbacchio al forno con aglio e limone – Pečené jehněčí na citronu a česneku

4 porce

  • 1,5 kg jehněčí kýty
  • 1 snítka rozmarýnu
  • 5 stroužků česneku
  • citronová šťáva
  • olej extra virgin
  • sůl

Maso na vrchu několikrát lehce nařízneme, pomažeme olivovým olejem z obou stran a vložíme do pekáče. Přidáme celé stroužky česneku a rozmarýn, osolíme a zakápneme citronovou šťávou. Pečeme alespoň 8 hodin na 80 °C, maso tak bude uvnitř růžové, měkké a šťavnaté.

Zdroj: S Italem v kuchyni http://www.makro.cz/index.php?page_id=700&u=342

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.