reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Amuse bouche

Ingredience

  • krevety 5 kusů
  • francouzská hořčice 1 dávka
  • olivový olej 1 dávka
  • jeden cm nastrouhaného zázvoru 1 dávka
  • suché bílé víno 1 kapka

Krevetky naložíme do marinády z hořčice, oleje a zázvoru, kde je necháme půl hodiny. Poté je položíme na rozpálený gril a grilujeme z každé strany až do zrůžovění – asi 10 minut. Pak krevetku usadíme na lžičku, na pánev dokápneme víno, jen zpěníme a lehoulince kápneme na krevetu, čímž vznikne jedna úhledná porce.

Zdroj: Amuse bouche; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/amuse-bouche [On-line 27.04.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.