Ingredience
- Čerstvý ananas
- 100 g mascarpone
- Moučkový cukr
- 1 vanilkový lusk
- 5 cl pomerančového likéru
- 100 g mrazených malin
- Moučkový cukr
Ananas oloupeme, zbavíme dužiny a nakrájíme na tenké plátky. Maliny s cukrem rozvaříme v hrnci. Mascarpone smícháme s moučkovým cukrem, vnitřkem lusku a likérem.
Vrstvíme následovně: plátek ananasu, kolečko mascarpone a do středu malinovou máčku. Postup opakujte čtyřikrát. Kolem dokola můžeme dozdobit omáčkou.
Zdroj: Ananasové millefuille; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2300-ananasove-millefuille/ [On-line 22.01.2014]
Poslední tip, trik či komentář