reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Ananasové millefuille

Ingredience

  • Čerstvý ananas
  • 100 g mascarpone
  • Moučkový cukr
  • 1 vanilkový lusk
  • 5 cl pomerančového likéru
  • 100 g mrazených malin
  • Moučkový cukr

Ananas oloupeme, zbavíme dužiny a nakrájíme na tenké plátky. Maliny s cukrem rozvaříme v hrnci. Mascarpone smícháme s moučkovým cukrem, vnitřkem lusku a likérem.

Vrstvíme následovně: plátek ananasu, kolečko mascarpone a do středu malinovou máčku. Postup opakujte čtyřikrát. Kolem dokola můžeme dozdobit omáčkou.

Zdroj: Ananasové millefuille; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2300-ananasove-millefuille/ [On-line 22.01.2014]

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


čtyři + = 6


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.