reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

Ananasové millefuille

Ingredience

  • Čerstvý ananas
  • 100 g mascarpone
  • Moučkový cukr
  • 1 vanilkový lusk
  • 5 cl pomerančového likéru
  • 100 g mrazených malin
  • Moučkový cukr

Ananas oloupeme, zbavíme dužiny a nakrájíme na tenké plátky. Maliny s cukrem rozvaříme v hrnci. Mascarpone smícháme s moučkovým cukrem, vnitřkem lusku a likérem.

Vrstvíme následovně: plátek ananasu, kolečko mascarpone a do středu malinovou máčku. Postup opakujte čtyřikrát. Kolem dokola můžeme dozdobit omáčkou.

Zdroj: Ananasové millefuille; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2300-ananasove-millefuille/ [On-line 22.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.