reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Ärtor soppa

Ingredience

  • zelený hrách 500 g
  • uzené maso 500 g
  • sůl a pepř 1 dávka
  • tymián 1 špetka
  • hořčice 1 lžíce

Hrách namočíme na dvě hodiny do vody. Přidáme k němu kousky uzeného masa a společně vaříme do změknutí – trvá to asi hodinu a půl. Poté vyjmeme maso, hrách rozmixujeme a dochutíme solí, pepřem a tymiánem. Při expedici přidáme na plátky nakrájené maso a lžíci hořčice doprostřed talíře. Nebo podáváme hořčici zvlášť, protože tato chuťová kombinace nemusí každému vyhovovat.

Zdroj: Ärtor soppa; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/aertor-soppa [On-line 05.04.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.