reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Baklava

  • 250 g křehkého těsta
  • 20 g vlašských ořechů
  • 30 g másla
  • 2 lžíce medu
  • skořice
  • 1 vejce

Z nakrájených ořechů, skořice, cukru a bílků uděláme nádivku. Postupně ji natřeme na tři vrstvy křehkého těsta. Vrchní vrstvu potřeme žloutkem. Nakrájíme a dáme do trouby. Po upečení na korpus nalijeme med a podáváme.

Zdroj: Prostřeno iprima TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/baklava

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


jedna + = 9


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.