reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Boeuf burgignon

Suroviny

  • hovězí 1 kg
  • mrkev 1 kg
  • cibule 1 ks
  • červené víno 3/4 l
  • jalovec
  • hřebíček
  • bobokvý list
  • olej
  • brambory 2 ks
  • sůl
  • pepř
  • dlouhozrnná rýže 250 g

Zadní hovězí maso si nakrájíme na kostky, očištěnou mrkev na kolečka, oloupané brambory na kostičky. Na oleji si osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso, orestujeme a okořeníme. Přidáme bobkový list a kousky mrkve. Zalijeme vínem, přidáme nadrobno nakrájené brambory a vaříme (dusíme), až je maso dokonale měkké a šťáva zredukovaná. Dochutíme a podáváme s dušenou rýží.

Zdroj: Boeuf burgignon; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/boeuf-burgignon  [On-line 06.02.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.