reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Borůvkový koláč

  • 500 g polohrubé mouky
  • 60 g cukru moučka
  • ¼ l mléka
  • 1 kostka droždí
  • 90 g másla
  • 2 vejce
  • 1 l borůvek

Připravíme si klasické kynuté těsto, ze kterého vytvoříme koláč. Poklademe ho čerstvými nebo zmrazenými borůvkami (dost hustě – na klasický plech je třeba asi 1 litr borůvek). Posypeme drobenkou, kterou vytvoříme z másla a mouky, a dáme péct do trouby asi na 45 minut při teplotě 170 stupňů.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/boruvkovy-kolac [On-line 8.2,2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.