reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Bramborové bagetky

  • 300 ml mléka
  • 3 lžíce oleje
  • 1 vejce
  • 310 g hladké mouky
  • 200 g chlebové mouky
  • 100 g bramborových knedlíků v prášku
  • 1 lžička kmínu
  • 1 lžička cukru
  • 2 lžičky soli
  • 1/2 kostky droždí (2,2 g)

Suroviny smícháme, vypracujeme hladké těsto a necháme kynout. Nebo suroviny nasypeme do domácí pekárny a zvolíme program na kynutá těsta.Vytvoříme bagety, housky nebo rohlíčky a necháme ještě 40 minut kynout. Pomašlujeme mlékem a pečeme 15 až 20 minut na 180 °C.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/opecena-vinna-klobasa [On-line 14.3.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.