Ingredience
- 400 g baby brambůrek
- 80 g klobásy chorizo
- 2 stonky řapíkatého celeru
- 1 lžíce kaparů
- 150 g cherry rajčátek
- 1 lžíce oliv bez pecek
- 1 lžíce nasekané petrželky
- Pepř
- 1 lžíce másla
- Sůl
- Kmín
- Přepuštěné máslo
Rozpálíme přepuštěné máslo. Chorizo nakrájíme a vypečeme na pánvi. Brambory rozpůlíme a přidáme na pánev. Přidáme také olivy a nakrájený oloupaný celer. Vhodíme pár kapar a na půlky nakrájená rajčátka. Opepříme a osolíme. Na závěr přidáme petrželovou nať a máslo. A můžeme podávat.
Zdroj: Bramborové ragů s chorizem; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2148-bramborove-ragu-s-chorizem/ [On-line 31.01.2014]
Poslední tip, trik či komentář