reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

Bramborové zelňáky s povidly

Ingredience:

  • 700 g brambor
  • 400 g kysaného bílého zelí
  • 100 g hladké mouky
  • 3 vejce
  • 3 stroužky česneku
  • majoránka
  • mletý pepř
  • sůl
  • sádlo na opečení
  • švestková povidla na potření

Oškrábané brambory nastrouháme, česnek utřeme se solí, pokrájíme zelí a vše smícháme dohromady s vejcem a moukou, ochutíme majoránkou a mletým pepřem.

Bramboráky pečeme na sádle z obou stran dozlatova, klademe na savý papír a potíráme povidly.

Zdroj: Bramborové zelňáky s povidly; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1348-bramborove-zelnaky-s-povidly/ [On-line 16.11.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.