reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Bressaola con ricotta

Bressaola s ricottou

(4 porce)

  • 200 g bressaoly
  • 200 g ricotty
  • stroužek česneku
  • petrželka
  • olej extra virgin
  • sůl, pepř

V misce smícháme ricottu, nasekanou petrželku a česnek, zakápneme olivovým olejem a dochutíme solí a pepřem. Krém dáme na plátky bressaoly a zabalíme v rolky. Podáváme zakápnuté olejem a ozdobené petrželkou.

Zdroj: S Italem v kuchyni iprima TV Prima Makro http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Bressaola-con-ricotta/

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


sedm − = 4


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.