reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Bruschetta

Ingredience

  • chleba, veka nebo jiné pečivo 5 kusů
  • rajčata 12 kusů
  • čerstvá bazalka 1 dávka
  • sůl a pepř dle chuti 1 dávka
  • olivový olej 1 kapka
  • hoblinky parmazánu 1 dávka

Rajčata si nařízneme a spaříme. Oloupeme a nakrájíme je na malé kostičky. Pokud jsou rajčata velká, tak odstraníme i semínka. Dáme je do menší mísy a přidáme nasekané lístečky čerstvé bazalky, prolisovaný česnek, sůl, pepř a zakápneme olivovým olejem. Posypeme hoblinkami parmazánu. Dle italského originálu chutná tento předkrm nejlépe, když pečivo je teplé a rajčatová směs studená.

Zdroj: Bruschetta; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/bruschetta [On-line 28.06.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.