reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Bruschetta al pomodoro se salátem caprese

Suroviny
Bruschetta:

  • rajčata 4 ks
  • bazalka
  • ocet balsamico
  • olivový olej
  • bageta

Caprese:

  • mozzarella 2-3 ks
  • rajčata 5 ks
  • bazalka
  • olivový olej

Bagetu nakrájíme na 1,5cm široké plátky, které opečeme na olivovém oleji. Rajčata nakrájíme na plátky a nasucho opečeme. Poté je pokrájíme a dochutíme nasekanou bazalkou, olivovým olejem, balsamikem, solí a pepřem. Natřeme na opečenou bagetu a ozdobíme bazalkovými lístky.

Rajčata a mozzarellu nakrájíme na kolečka, poklademe na talíř a pokapeme olivovým olejem a ozdobíme bazalkou. Kdo chce, může si do salátu ještě přidat jedno zralé avokádo, čímž se předkrm posune blíže k Mexiku. Jídlo podáváme s bruschettou.

Zdroj: Bruschetta al pomodoro se salátem caprese; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/bruschetta-al-pomodoro-se-salatem-caprese  [On-line 29.05.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.