reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Bruschetta ala Toscana

Suroviny

  • bílé pečivo
  • rajčata
  • bazalka
  • olivový olej
  • česnek
  • oregano
  • balsamikový ocet

Pečivo zakapeme olivovým olejem, nakrájíme si rajčata na malé kousky a nasekáme bazalku. Do směsi nasypeme sušený česnek, vše naservírujeme na pečivo a zasypeme oreganem.Bruschetty pečeme 5–10 minut v rozehřáté troubě.

Zdroj: Bruschetta ala Toscana; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/bruschetta-ala-toscana  [On-line 30.01.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.