reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Bůčkový šnek plněný cibulí se zelnými nočky

  • 1 kg bůčku,
  • 6 cibulí,
  • 4 stroužky česneku,
  • 2 lžíce sádla,
  • 1 lžíce hořčice,
  • kmín, sůl

Příloha

  •  0,5 kg zelí,
  • 0,5 kg vařených brambor,
  • petrželka na ozdobu,
  • sůl

Na pánvi na sádle opečeme 6 pokrájených cibulí, osolíme, přidáme drcený česnek, kmín, hořčici.

Bůček nařežeme na pruhy, stočíme a naplníme směsí cibule. Spíchneme špejlí. Dáme do pekáče kůží dolů, pokmínujeme, podlijeme vodou a pečeme v troubě na 200 °C 1 hodinu (po 20 min otočíme).

Brambory scedíme, rozmačkáme, přidáme propláchnuté zelí a smícháme. Na talíři ozdo-bíme petrželkou.

Zdroj: V kuchyni s moderátorem Petrem Suchoněm; Babicovy dobroty TV Nova http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/v-kuchyni-s-moderatorem-petrem-suchonem.html [On-line 7.12.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.