Suroviny
- vepřový bůček 400 g
- vepřové plecko 600 g
- cibule 2
- limetka 2
- česnek
- olej
- sušená a opečená cibule 200 g
- ředkev 200 g
- mrkev 100 g
- dlouhé vlasové nudle 1000 g
- chilli
- cukr
- karamelová omáčka
- sójová omáčka
- rybí omáčka
- čerstvé bylinky koriandr a perila
- zelený salát
- pepř
- jarní cibulka
Plecko umelte, smíchejte s cibulí, pepřem a rybí omáčkou. Udělejte malé placičky a ogrilujte.
Bůček pokrájejte na plátky, smíchejte s cibulí, česnekem, limetkovou šťávou, karamelem, sójovou omáčkou, cukrem, pepřem a rybí omáčkou, nechte marinovat a ogrilujte.
Podávejte s nudlemi a omáčkou z octa, chilli, česneku, cukru, rybí omáčky, vody a plátků mrkve a ředkve.
Zdroj: Bún chả; Ohnivý kuře – TV Prima http://web.iprima.cz/kure/recepty/bun-cha [On-line 11.03.2017]
Poslední tip, trik či komentář