reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Bún chả

Suroviny

  • vepřový bůček 400 g
  • vepřové plecko 600 g
  • cibule 2
  • limetka 2
  • česnek
  • olej
  • sušená a opečená cibule 200 g
  • ředkev 200 g
  • mrkev 100 g
  • dlouhé vlasové nudle 1000 g
  • chilli
  • cukr
  • karamelová omáčka
  • sójová omáčka
  • rybí omáčka
  • čerstvé bylinky koriandr a perila
  • zelený salát
  • pepř
  • jarní cibulka

Plecko umelte, smíchejte s cibulí, pepřem a rybí omáčkou. Udělejte malé placičky a ogrilujte.
Bůček pokrájejte na plátky, smíchejte s cibulí, česnekem, limetkovou šťávou, karamelem, sójovou omáčkou, cukrem, pepřem a rybí omáčkou, nechte marinovat a ogrilujte.
Podávejte s nudlemi a omáčkou z octa, chilli, česneku, cukru, rybí omáčky, vody a plátků mrkve a ředkve.

Zdroj: Bún chả; Ohnivý kuře – TV Prima http://web.iprima.cz/kure/recepty/bun-cha [On-line 11.03.2017]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.