reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Bylinkový chléb

Ingredience

  • 12 g instantního droždí
  • ½ lžičky cukru
  • 350 ml vody
  • 500 g hladké mouky
  • 1 lžička soli
  • 50 ml olivového oleje
  • Rozmarýn
  • Hrubozrnná sůl

Mouku, sůl, droždí a trochu cukru nasypeme do mísy a zakápneme olivovým olejem. Mícháme a přiléváme vodu, následně těsto necháme 10 minut odpočinout. Pak těsto posypeme moukou, lehce zpracujeme do bochníku, potřeme olejem a poté posypeme rozmarýnem a hrubozrnnou solí. Následně chleba přemístíme do trouby předehřáté na 190 stupňů. Pečeme 20 až 25 minut. Během pečení bychom neměli troubu otevírat.

Zdroj: Bylinkový chléb; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2030-bylinkovy-chleb/ [On-line 30.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.