reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Canederli con insalata di crauti – Gratinovaný chřest

4 porce

  • 12 zelených chřestů
  • 80 g parmazánu
  • 80 g strouhanky
  • máslo

Chřest šest minut povaříme v osolené vodě. Zapékací mísu vymažeme máslem a vložíme do ní uvařený chřest. Zasypeme parmazánem a strouhankou. Zakápneme rozpuštěným máslem a dáme na 4 minuty zapéct do trouby na 180 °C.

Zdroj: S Italem v kuchyni TV Prima a Makro http://www.makro.cz/index.php?page_id=702&u=342

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.